Status: Nöjda
Klockslag: Dagen efter några öl för mycket
Plats: Under en hög av smutskläder
GOTT NYTT ÅR!
Dagen började samma tid som den slutade. Elin lunkade upp 06:00 och fixade och donade nere i köket. Julia "Speed" Skrede kom ner vid kvart över nio tiden. Champagnefrukosten uppe vid Rendl började klockan nio. Vi var alltså redan en kvart försenade. Dessvärre har vi gäster som älskar att göra livet surt för en och sitter kvar och äter i minitakt. Julia tog då dammsugaren och sög så nära så de skrämt sprang upp till sina rum. På mindre än en halvtimma (i vanliga fall tar det minst en timma) hade vi städar, dukat och plockat fram allting till fonduen som vi skulle bjuda på på kvällen. Nice! Vi sprang till bussen och hann den perfekt. Sedan började projektet. Självklart hade folket valt att ha denna goa frukost på St Antons högsta topp. Dit kan man inte åka skidor om man inte har skidor med motor på. Det var djupsnö och vi pulsade ett bra tag. Man kan säga att vi var välförtjänta av ölen vi knäckte där uppe. Utsikten var inte dålig den heller
Det var runt 50 st svenskar och en engelskman som hade samlats där uppe på toppen. Ett riktigt gott gäng som bara hade det gött, snackade och firade nyår som man alltid borde göra det. Hallelujah moment som Idol-Kishti skulle sagt. Totally amazing som Fredda och Sigge skulle sagt. Kallt och jävligt, som Sara skulle ha sagt. Det bästaaa jag har varit med om, som Julia skulle sagt.
![]() |
Cigarr och skumpa är självklara val en sådan här självklar dag |
![]() |
Äre fest så äre |
Vi har det så myyyyysigt |
Grabbarna lämnade sina spår på sitt egna vis. |
Smulan och Slicket med sina favoriter, chipsen och glöm för all del inte colan och dippen! |
Med ny energi har det dags för årets hektiska dag, och visst blev den det. Efterrätter skulle göras, fondue skulle fixas, tallrikar skulle in och ut. Hade ett bord med 11 idioter som gjorde kvällen sur men annars gick det hela superbra. 23.30 fick vi äntligen springa ifrån restaurangen, byta om på någon minut och fortsätta löpandet upp mot hotel EdelweiS där Pettan-gänget hade fått i sig 6-rätters. På deras balkong firade vi in tolv-slaget, tio sekunder före alla andra (vi körde egen nedräkning som var helt fel...)
Ström fixar fyrverkerier |
Bra jobbat! |
Mannen till höger: Ströms goa chef! |
Sängen var skön att somna in i och inte ens solen som sken starkt igenom takfönstret kunde väcka oss innan klockan slog tolv. Då blev det våffelfrukost och en promenad runt Pettan.
Nu sitter vi här och väntar in jobb. Nytt år, nya gäster, nya möjligheter!
Not like, löööv!
Ni är fab!!!
SvaraRadera